Stages en opleidingen


Zoek je een internationale werkgever waar je stage kan lopen en/of je opleiding af kan ronden? Lees wat de mogelijkheden bij Gooiland Elektro zijn.

BOL-stagiaires en BBL leerlingen

Je loopt mee op de productieafdeling en het avontuur begint met een opdracht om een klein paneel uit elkaar te halen. Deze zet je ook weer volledig in elkaar en bedraad je volgens een bijbehorend schema. Zo kunnen we een inschatting maken van jouw kennis en samen bepalen waar de focus op moet liggen tijdens je stage.

Onze ervaren paneelbouwers nemen je mee op sleeptouw, zodat je veel praktische kennis opdoet. Ook krijg je de kans om op verschillende afdelingen mee te kijken, onder andere op de testafdeling. Zodra je voldoende kennis hebt opgedaan, ga je zelf aan de slag. In eerste instantie met de kleinere panelen, maar naarmate je stage vordert krijg je ook de kans om aan complexere panelen te werken. Tussentijds evalueren we regelmatig samen hoe het gaat.  

De laatste stage van een MBO 4 BOL leerling vindt altijd plaats op de afdeling Engineering. We dagen je uit om een compleet project af te ronden: van aanvraag tot het maken van een schema en het laten produceren volgens een afgesproken planning, die je ook zelf bewaakt.

HBO-stagiaires

We bieden stages en afstudeerprojecten aan voor tweedejaarsstudenten. De stages vinden plaats op onze Software en Research & Development afdeling. Je doet onderzoek naar nieuwe technieken die we kunnen inzetten voor diverse klanten en bent bezig met innovatie.

Het stage- of afstudeeronderwerp bepaal je samen met je begeleider binnen Gooiland Elektro en wordt afgestemd met jouw opleiding.